Partners

Omdat het "wiel" niet opnieuw uitgevonden moet worden, werkt Innova samen met een aantal partners die bewezen producten hebben.

Deze partners en hun producten zijn:

slimstock: Software voor voorraadbeheer & voorraadbetrouwbaarheid

Goed voorraadbeheer is van levensbelang in de groothandel. De groothandel wordt steeds vaker gedwongen zeer strikte service level agreements af te sluiten. De vraag is echter of uw organisatie (en de bijbehorende software) hiermee kan omgaan.
slimstock heeft methodieken ontwikkeld waarmee binnen 6 maanden uw voorraden al met 20 tot 30% worden verlaagd terwijl de service op het niveau wordt gebracht dat in de groothandel noodzakelijk is. Door de korte doorlooptijd (ca 3 maanden) verdient u al binnen een jaar uw investering terug.
 

Stertil: Container dock equipment

Stertil B.V. is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van dock-equipment. De jarenlange ervaring op het gebied van docklevellers, dockshelters en aanverwante producten garandeert een optimale productkwaliteit en een uitstekende projectbegeleiding. Op basis daarvan heeft Stertil zich een vooraanstaande positie in de markt van dock-equipment kunnen verwerven.

 

Stertil Koni: hefsystemen voertuigen

Al sinds 1947 vertrouwen duizenden vakmensen in garages en werkplaatsen op hefsystemen van Stertil-Koni.
Een hydraulisch hefsysteem van Stertil-Koni is heftechniek van het allerhoogste niveau. Nieuwe resultaten op het gebied van research & development en design én Stertil-Koni's verdiensten voor de bedrijfseconomische kant van de zaken bewijzen dat. Het merk is een toonbeeld van kwaliteit, vooruitgang en vernieuwing.
Stertil is wereldwijd marktleider op het gebied van hydraulische hefsystemen en door de grote verscheidenheid aan modellen en uitvoeringen heeft Stertil-Koni altijd een maatoplossing voor uw hefprobleem; van compacte personenwagens en grote bestelwagens tot vliegtuigtrekkers.
 

Polypal Intraprofiel: Magazijn- en winkelinrichting

Polypal Intraprofiel is de magazijn/retail inrichter bij uitstek en een onderdeel van Whittan storage systems group (WSS) met zijn hoofdvestiging in Telford Groot Brittanië.
WSS heeft totaal 1200 medewerkers en een omzet van 200 mljn. euro. WSS behoort daarmee tot de grootste aanbieders in Europa op het gebied van magazijninrichting
 

J Snoei: Snelbouwloodsen, bedrijfsloodsen als bouwpakket

Reeds meer dan 55 jaar is J. Snoei BV gespecialiseerd in de fabricage en levering van geprefabriceerde stalen loodsen in bouwpakketvorm. Deze loodsen en in het bijzonder de bekende "Romney-, Variant- en Jawiniloodsen", hebben inmiddels hun efficiency en diensten bewezen in bijna elke tak van de industrie.
 

PR-Runner Advertising Concepts  (Een splinternieuw reclamemedium!)

Sinds kort kan de fullcolour PR-Runner kassaband worden ingezet als reclamedrager. Wachten in de supermarkt kan effectief worden gebruikt als reclametijd. De wachttijd bij de kassa wordt een stuk aangenamer met leuke reclameboodschappen op de kassaband.

PR-Runner introduceert: De gekleurde kassaband!

 
   
E-Optimaal: Add-On software voor Exact gebruikers

E-Optimaal is specialist in voorraadplanning en voorraadbeheer, werkt samen met Infolog Benelux BV, de marktleider in gespecialiseerde software voor Forecasting, Inventory Management en Warehouse Management Gelieerd aan kenniscentra IMCC en AICC.
E-Optimaal biedt als enige een naadloze koppeling aan op Exact Software. Deze toepassingen worden ontwikkeld op basis van de SDK (Software Devolopment Kit). Hierdoor ontstaan er volledig geďntegreerde oplossingen van de toepassing en Exact software.